Gravatar for jrappel@parse3.com

Question by jrappel, Dec 10, 2014 3:12 PM

From Field Blank in Results for Database Source In Sitecore Implementation

Hello,

We have a collection with two different sources- one source uses a Sitecore Connector, the other uses a database connector.

Any time results are shown that are from the database connector, the "From:" field is blank when it displays: http://screencast.com/t/Yw9fzUp5t

The Sitecore results shows this field correctly: http://screencast.com/t/PHsjJmN7GG

It appears that this field shows the Collection/Source. These values are entered in Coveo, why do they not show up for the database source? Are there specific fields that must be entered in the XML config file for it to display?

Thanks,

John

Gravatar for cbolduc@coveo.com

Comment by Carl Bolduc, Dec 10, 2014 3:46 PM

Using the Coveo Administration Tool Index Browser, locate the database document, then let us know if the field "From" is populated in a database document.

Gravatar for jrappel@parse3.com

Comment by jrappel, Dec 10, 2014 4:28 PM

I had looked there prior to the question and didn't see a From field.

http://screencast.com/t/8jVCnR2eaElp

I also looked at a Sitecore document and saw that it had @syscollection and @syssource as custom fields. I attempted to mimic this technique, to no avail.

Gravatar for jrappel@parse3.com

Comment by jrappel, Dec 11, 2014 2:16 PM

Carl, any other ideas?

2 Replies
Gravatar for cbolduc@coveo.com

Answer by Carl Bolduc, Dec 19, 2014 4:39 PM

You need to populate the "from" field in your database source mapping file. Please review our Database Connector documentation.

This section of our Online Help contains an example.

Gravatar for jrappel@parse3.com

Answer by jrappel, Dec 29, 2014 2:04 PM

Carl,

Thank you for the followup. Maybe I'm missing it still, but those instructions did not help me. I had not previously viewed the documentation you referenced as it is intended for Version 7 as we're on Version 6. Nonetheless I looked it over as suggested, but still do not understand where this field is populated.

I had previously viewed the Online Help section you pointed out. When searching both locations for the "from" field, there is no mention of this field. I searched all content for "from" and found nothing relevant.

I have tried explicitly adding a Testing Location and also Testing Location, but both options fail.

Ask a question